Thursday, January 30, 2014

Σάββατο 25 Ιανουαρίου: ‘’Le petit sous chefs’’ με την Ελένη Ψυχούλη.

     Ένα γευστικότατο Σάββατο! Υποδεχτήκαμε στην εστία μας την κα. Ελένη Ψυχούλη και αφού γνωριστήκαμε κάναμε μια μικρή κουβέντα για την υγιεινή διατροφή και πώς μπορούμε να φτιάχνουμε μόνοι μας το αγαπημένο μας γεύμα… το τοστ!
Η κα Ελένη Ψυχούλη εξηγεί


Μερικά από τα στελέχη μας

     Έτσι φορέσαμε τους σκούφους μας και φτιάξαμε ‘’ελληνικά’’ τοστ με αγνά υλικά όπως μαύρο ψωμί απ’ το φούρνο, φέτα, ντομάτα και ρίγανη.




    Μεγάλη όμως ήταν η έκπληξή μας μόλις δοκιμάσαμε το γλυκό τοστ! Με φέτες μήλου, κανέλα, μέλι και γιαούρτι στην κορυφή δεν έμεινε ψύχουλο στα πιάτα μας!


    Για να ευχαριστήσουμε την κα.Ελένη Ψυχούλη, της κάναμε δώρο το επετειακό βιβλίο 80 χρόνων του ΣΕΟ και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το μέλλον με περισσότερες εύκολες και γλυκές συνταγές,μιας και είναι η αδυναμία μας!
Yummy!!



No comments:

Post a Comment